Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ole Gunnar Solskjaer după victoria cu Atalanta Bergamo: Aşa ceva nu trebuie să se mai repete. Dar jucătorii nu au încetat să creadă în victorie

Sky Sports
Ole Gunnar Solskjaer

Antrenorul norvegian Ole Gunnar Solskjaer a afirmat că jucătorii săi nu au încetat să creadă în victorie în meciul câştigat cu 3-2 cu Atalanta Bergamo, miercuri seara, pe ''Old Trafford'', în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor la fotbal, conform agerpres.

"Eu consider că am jucat bine în prima repriză, dar ei au avut două ocazii şi au înscris două goluri. Aşa ceva nu trebuie să se mai repete. Dar jucătorii nu au încetat să creadă în victorie şi au încercat totul", a spus tehnicianul.

Solskjaer a comentat şi faptul că Ronaldo a marcat golul victoriei.

"Ronaldo este foarte bun în faţa porţii şi dacă cineva vrea să-l critice legat de munca sau de atitudinea sa, să se uite la meci, cum a alergat peste tot. Le-am spus jucătorilor la pauză să facă în aşa fel încât să înscrie următorul gol şi vom câştiga meciul. Ne-am creat ocazii, dar ne-a lipsit concretizarea", a mai spus Solskjaer.

Manchester United a obţinut o victorie formidabilă, 3-2 cu Atalanta Bergamo, după ce italienii au condus cu 2-0. Mario Pasalic (15) şi Merih Demiral (29) au înscris pentru oaspeţi, dar ''diavolii roşii'' au reuşit să revină prin golurile înscrise de Marcus Rashford (53) şi Harry Maguire (75), iar portughezul Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei (81).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.