Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu bagă mâna în foc pentru Bădălău, Stănescu și Buzatu: 'Niciunul dintre ei nu cred că va pleca din partid'

Olguța Vasilescu a comentat, duminică la un post TV, pe marginea fotografiei postată pe Facebook de Niculae Bădălău, unde apare alături de fostul vicepremier Paul Stănescu și Dumitru Buzatu, că cei trei sunt prieteni de ani de zile și că nu crede că vreunul dintre ei va pleca din PSD, potrivit mediafax.

Citește și: Umilință totală pentru Mircea Badea! Marian Godină râde de Mircea Badea, după ce vedeta Antena 3 a fost bătută în mall

„Niciunul dintre ei nu cred că va pleca din partid. Toți trei sunt prieteni de ani de zile. Pentru mine nu e nicio supriză această fotografie. Au mai făcut. Chiar nu e nicio surpriză poza asta”, a afirmat Olguța Vasilescu, duminică la Antena 3.

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a postat, pe Facebook, o fotografie în care apare alături de fostul vicepremier Paul Stănescu și de Dumitru Buzatu, despre care afirmă că îi sunt ”prieteni”.

”La o cafea cu prietenii!”, este textul care însoțește fotografia în care ministrul Economiei apare alături de Paul Stănescu și de Dumitru Buzatu.

Ulterior, președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu a declarat despre fostul vicepremier Paul Stănescu, cel despre care se vehiculează că ar intenționa să părăsească partidul, că speră că nu o va face.

„L-am întrebat și eu pentru că suntem prieteni vechi. Evident, am făcut și remarca că nu e bine ca ajungând oameni în vârstă să ne facem de râs. Eu sper că nu va pleca. Eu m-am luptat întotdeauna pentru menținerea integrală a partidului”, a spus Buzatu.

În această săptămână mai mulți social-democrați au demisionat din PSD și au aderat la Pro România. Printre ei se numără și fostul premier Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.