Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu face dezvăluiri HALUCINANTE de la DNA: DICTATURA procurorilor

www.gds.ro
lia olguta vasilescu dna catuse

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a petrecut o noapte la Beciul Domnesc și a făcut cunoștință cu modul de lucru al procurorilor DNA, iar acum trece la dezvăluiri.

Olguța Vasilescu susține că procurorii DNA nu i-au dat acces la dosarul său decât cu 10 minute înainte de a intra în Tribunal.

”Nu știam ce e în dosare. Eu am văzut dosarul împreună cu avocatul meu doar cu 10 minute înainte să intrăm în instanță la Tribunal. Nu am putut să văd dosarul”, a declarat Olguța Vasilescu, la România TV.

Primarul susține că a făcut cerere inclusiv în scris să i se pună la dispoziție dosarul, dar acest lucru nu s-a întâmplat. ”Am solicitat inclusiv în scris, dar..”, a mai spus Olguța Vasilescu.

Ea a dezvăluit că actualul său contracandidat la primărie, Pavel Badea, i-a spus chiar în biroul primarului că a intrat în această cursă știind că DNA o va sălta și în acel moment șansele lui cresc exponențial.

”Știți care e chestiune, eu mă aștept de trei luni să se întâmple asta, pentru că mie unul dintre contracandidați mi-a spus, în birou, când l-am întrebat, este oarecum amic cu mine, și -am întrebat: ce cauți în bătălia asta, că nu ai nicio șansă. El mi-a spus: păi aștetpăm ca să te salte. Deci pentru mine nu a fost o surpriză chiar atât de mare. I-am reproșat lucrul ăsta de față cu publicul, cu presa”, a mai spus Olguța Vasilescu. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.