Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu, furtunoasă după Ordonanța militară nr.8: 'Este exagerată această măsură, cel puțin în acest moment'. Ce a remarcat fostul ministru

ziuaconstanta.ro
lia olguta vasilescu

Fostul ministru Lia Olguța Vasilescu reacționează dur după Ordonanţa militară nr. 8 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 a fost publicată în Monitorul Oficial. Ea face trimitere la Articolul 3, alin (1) din Ordonanță și susține într-o postare pe Facebook că măsura este „exagerată, cel puțin în acest moment”.

„Oare cei care redacteaza Ordonantele Militare se consulta cu vreun specialist sau macar cu vreun tip cu logica elementara? Baietii vor sa deschida pietele DOAR pentru agricultorii cu certificat de producator. Cu alte cuvinte, daca mergeti la piata sa cumparati altceva decat urzici, stevie, ridichii, salata, ceapa si usturoi verde, mergeti degeaba. Ca nu e voie sa se vanda cartofi, fasole, ceapa uscata, castraveti, rosii, banane, mere. Pentru alea mergeti la Kaufland.... Si noi sustinem producatorii agricoli si produsele agroalimentare romanesti, dar cred ca este exagerata aceasta masura, cel putin in acest moment...”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

*

Art.3 - (1) Pieţele agroalimentare rămân deschise pe toată perioada stării de urgenţă, strict pentru agricultorii care prezintă certificat de producător agricol, cu obligaţia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.


(2) Se permite deplasarea producătorilor agricoli de la locul de producţie a produselor agroalimentare până şi de la piaţa agroalimentară şi accesul în interiorul acesteia, pe baza unei declaraţii pe propria răspundere şi a certificatului de producător.

(3) Unităţile fitofarmaceutice rămân deschise pe perioada stării de urgenţă, personalul acestora având obligaţia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

(4) Măsurile se aplică începând cu data publicării prezentei Ordonanţe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.