Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oligarhii ruși au pierdut miliarde de dolari într-o singură zi. Cum s-a scuzat Vladimir Putin în fața lor

digi24.ro
dolari

În mai puţin de 24 de ore după decizia lui Vladimir Putin de a ataca Ucraina, cei mai bogaţi oameni din Rusia au pierdut 39 de miliarde de dolari, mai mult decât cele 32 de miliarde de dolari pe care le-au pierdut de la începutul anului şi până miercuri, transmite Bloomberg. Vladimir Putin a avut joi o întâlnire cu mediul de afaceri rus. Întrevederea a fost pricinuită de atacul Rusiei împotriva Ucrainei. Liderul de la Kremlin a vrut în acest fel să-i liniștească pe afaceriștii ruși în fața valului de sancțiuni care o să-i lovească în mod direct.

„Acesta este cel mai important lucru de clarificat: ceea ce se întâmplă este o măsură necesară”, a subliniat liderul rus. „Ei bine, pur și simplu nu au lăsat nicio șansă să facă altfel”, relatează TASS.

Putin a explicat că astfel de riscuri de securitate au fost create pentru Rusia la care a fost imposibil să răspundă prin alte mijloace. "Toate încercările - zero. Zero. Sincer vorbind, să fiu sincer, sunt chiar surprins. Ei bine, nu s-au mișcat nici un milimetru pe o singură problemă", a declarat președintele Federației Ruse.

El a reiterat că operațiunea este o măsură necesară. „Pentru că ar putea crea astfel de riscuri pentru noi, ceea ce este în general de neînțeles modul în care țara ar continua să existe”, a explicat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.