Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olimpiada de la Rio de Janeiro a început: Două românce au dat startul

Fotbalul feminin a dat lovitura de începere a Jocurilor Olimpice de la Rio miercuri, la ora locală 13,00 (19,00 ora României), cu duelul dintre Suedia și Africa de Sud, pe stadionul olimpic din Rio, în fața unor tribune aproape goale, scrie AFP. Două românce au dat startul pentru că meciul e arbitrat de Teodora Albon, la centru. De asemenea, una dintre asistentele sale este tot româncă, Petruţa Iugulescu.

Primul din cele șase meciuri de fotbal feminin programate miercuri, Suedia — Africa de Sud, de pe stadionul olimpic Engenhao din Rio, a dat lovitura de începere a celor 19 zile de competiție, până pe 21 august.

Citește și: S-a stabilit cât trebuie să dureze o partidă de sex

Oficial, Jocurile nu sunt încă deschise și nu vor fi decât vineri seară, când va avea loc ceremonia de deschidere pe Stadionul Maracana.

Pe stadionul olimpic Joao Havelange, alias Engenhao pentru toți cariocas, nu se aflau decât câteva sute de spectatori la acest meci, într-o incintă de 60.000 de locuri care va fi în principal utilizată de atletism în timpul Jocurilor.

Citește și: Iubire ca-n România: Un artist căsătorit are amantă cu 32 de ani mai tănără și are și 3 copii cu două femei

Marea favorită a acestui turneu olimpic de fotbal feminin va fi din nou echipa Statelor Unite, triplă deținătoare a titlului și campioană mondială în 2015. Celelalte echipe care vor lupta pentru podium sunt Germania și Brazilia, dar și Franța, un potențial ousider.

Joi va începe turneul de fotbal masculin, cu intrarea în cursă a Braziliei lui Neymar, principală favorită la titlul olimpic, deși până acum nu l-a câștigat niciodată, scrie agerpres.ro.

Citește și: Analist politic: România e într-o stare de alarmă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.