Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olimpiu Moruţan a reuşit un assist la Galatasaray în grupele Ligii Europa iar Florin Niţă a înregistrat un eşec cu Sparta Praga

prosport.ro
liga europa

Olimpiu Moruţan a reuşit un assist la Galatasaray în grupele Ligii Europa, joi seară, când şi Ianis Hagi a obţinut o victorie cu Rangers şi Florin Niţă a înregistrat un eşec cu Sparta Praga.

La Moscova, Galatasaray, cu Alexandru Cicâldău pe teren până în minutul 90 şi Olimpiu Moruţan pe teren din minutul 76, a învins în deplasare Lokomotiv Moscova, scor 1-0. Moruţan a pasat decisiv pentru golul lui Akturkoglu, din minutul 82.

 

Sparta Praga, cu Florin Niţă în poartă, a fost învinsă acasă de Olympique Lyon, scor 4-3, după ce a condus cu 2-0. Au marcat Haraslin ‘4, ’19 şi Krejci ‘90+6 pentru Sparta, respectiv Ekambi ’42, ’88, Aouar ’53 şi Paqueta ’67 pentru Lyon. În minutul 74, de la oaspeţi a fost eliminat Gusto.

De asemenea, Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi pe teren până în minutul 78, a învins cu scorul de 2-0 Brondby, pe teren propriu. Au înscris Balogun ’18 şi Roofe ’30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.