Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olivia Wilde va regiza un film Marvel pentru Sony Pictures

wired.com
marvel

Actriţa Olivia Wilde a semnat un acord pentru a regiza un nou film Marvel pentru Sony Pictures, iar potrivit presei americane acesta va avea în centru o super-eroină, scrie BBC, potrivit news.ro.

Citește și: Dragnea 'SE IA DE GULER' cu procurorul DNA pentru susținerile din sală - A comparat discursul magistratului cu cel al unui ministru 'de tristă amintire'

Aparent, Wilde a confirmat pe Twitter informaţia. Ea a partajat articolul publicat de Deadline alături de un emoji cu un păianjen.

Filmul va fi scris de Katie Silberman („Booksmart”), iar Amy Pascal va fi producătoare. Rachel O’Connor va fi producător executiv.

Citește și: Una dintre judecătoarele de care a vrut să scape Dragnea l-a condamnat pe fostul senator Olosz Ghergely - Motivele avocaților pentru eliberarea fostului lider

Primul lungmetraj regizat de Olivia Wilde a fost „Booksmart”, lansat anul trecut, care a fost nominalizat la premiile Sindicatului scenariştilor americani.

Următorul ei proiect este thrillerul „Don’t Worry Darling”, cu Florence Pugh, Chris Pine, Shia LaBeouf şi Dakota Johnson în distribuţie. Producţia New Line va fi filmată toamna aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.