Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olt: A crescut ritmul de vaccinare; peste 51.000 de persoane, imunizate anti-COVID

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam maratonul vaccinarii

Ritmul de vaccinare anti-COVID a crescut în judeţul Olt în această săptămână faţă de cele anterioare, în ultimele 24 de ore fiind administrate 1.368 de doze, cu aproximativ 200 mai multe faţă de media zilnică din ultimele două săptămâni, potrivit informaţiilor transmise de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Numărul persoanelor vaccinate zilnic în judeţul Olt a crescut şi în contextul în care în această săptămână a fost deschis un centru de vaccinare şi în cadrul fabricii Alro Slatina, unde se pot imuniza angajaţii acestei companii şi altor patru mari unităţi industriale din municipiu.

Până în prezent, în Olt au fost vaccinate 51.295 de persoane, dintre care aproape 33.000 au efectuat şi rapelul.

Cu serul Pfizer BioNTech au fost imunizate peste 39.700 de persoane, cu vaccinul Moderna - peste 5.800 de persoane iar cu serul de la AstraZeneca - peste 5.700 de persoane.

În judeţ sunt deschise centre de vaccinare cu mai multe fluxuri în municipiile Slatina şi Caracal şi în oraşele Corabia, Balş, Scorniceşti şi Drăgăneşti-Olt.

În centrele de vaccinare din judeţul Olt sunt disponibile 5.800 de locuri, cele mai multe - 3.449 - pentru vaccinare cu serul Pfizer BioNTech.

Conform datelor prezentate pe site-ul platformei de programare pentru vaccinare, în judeţul Olt mai sunt pe listele de aşteptare 114 persoane, pentru imunizare cu ser Pfizer BioNTech.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.