Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oltchim a fost salvată de la faliment

Oltchim2

Magistraţii de la Tribunalul Vâlcea au hotărât să aprobe planul de reorganizare propus de administratorii judiciari de la OLTCHIM SA.

Iată decizia instanţei: „Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006".

Hotărârea poate fi atacată CU recurs în termen de 7 zile de la comunicare.

Amintim că în data de 5 februarie 2015, administratorii judiciari ai Oltchim au depus la Tribunalul Vâlcea, planul de reorganizare a combinatului vâlcean, după doi ani de la intrarea în insolvenţă a societăţii. Dosarul depus la Tribunalul Vâlcea are aproximativ 350 de pagini şi conţine restructurarea operaţională şi corporativă, precum conversia parţială sau totală a acţiunilor creditorilor bugetari în părţi sociale sau modalitatea de acoperire a pasivului, precum şi programul de plată a creanţelor. Administratorii judiciari au stabilit un termen de executare a planului de reorganizare de 36 de luni de la data confirmării acestuia, cu posibilitatea de prelungire, conform legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.