Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olympiakos Pireu acuză federaţia elenă că acţionează după 'standarde mafiote'

www.ponturi-bune.ro
Olympiakos Pireu

Olympiakos Pireu a acuzat Federaţia greacă de fotbal (EPO) că este formată dintr-un grup de persoane care operează după "standarde mafiote" şi are ca unic scop de a "extermina" clubul patronat de miliardarul Evangelos Marinakis, informează EFE, potrivit Agerpres.

Echipa antrenată de spaniolul Diego Martinez a remizat duminică în partida disputată în deplasare cu Volos (2-2), pierzând astfel două puncte foarte preioase în lupta cu rivala Panathinaikos Atena pentru fotoliul de lider al clasamentului.

Olympiakos a avut două goluri anulate în acest joc şi trei posibile penalty-uri, care nu au fost acordate de arbitrul Anastasios Papapetrou. Meciul a fost perturbat de lansarea de gaze lacrimogene care i-au afectat pe jucători, nevoiţi să continue jocul, în ciuda problemelor respiratorii.

Într-un comunicat, Olympiakos Pireu a acuzat federaţia că l-a ales pe Papapetrou pentru a decide "în mare măsură" soarta campionatului.

Mai mult, gruparea alb-roşie afirmă că statul şi autorităţile judiciare sunt total "indiferente" faţă de situaţia pe care o trăieşte echipa şi Liga greacă, după ce a lăsat fotbalul elen în mâinile unui "destin negru", în care "mafia" l-a plasat.

"Ce se va întâmpla de acum înainte este incert. Mafia îşi va continua munca în fiecare săptămână cu arbitri, petarde şi gaze lacrimogene drept arme. Vom aştepta să se întâmple o tragedie de neimaginat pentru ca guvernul să se trezească şi să acţioneze", adaugă Olympiakos Pireu în comunicatul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.