Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Om de afaceri, reținut pentru evaziune fiscală

jurnaldevrancea.ro
catuse

Un om de afaceri din municipiul Târgu-Jiu a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, după ce a prejudiciat bugetul statului cu peste 750.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Potrivit sursei citate, bărbatul urmează să fie prezentat magistraţilor cu propuneri legale în cursul zilei de miercuri. 

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au continuat cercetările într-o cauză penală, procedând la reţinerea pentru 24 de ore şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj a unui bărbat de 63 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Din cercetări a reieşit faptul că în perioada 2010-2013, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, acesta ar fi înregistrat în evidenţa contabilă documente fiscale care nu reflectă realitatea, deducând astfel cheltuieli în sumă totală de peste 750.000 lei, în scopul diminuării obligaţiilor de plată la bugetul general consolidat al statului", se menţionează în comunicatul de presă remis Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.