Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omagiu adus lui Johnny Hallyday, sâmbătă pe Champs-Elysées

facebook.com
Johnny Hallyday

Un "omagiu popular" va fi adus sâmbătă la Paris cântăreţului Johnny Hallyday, al cărui convoi funerar va coborî bulevardul Champs-Elysées, înaintea unei "serviciu religios"organizat la Biserica Madeleine, a anunţat joi preşedinţia franceză, citată de AFP. Preşedintele Emmanuel Macron "va lua scurt cuvântul" în cadrul ceremoniei, pentru a aduce un omagiu celui pe care l-a descris miercuri drept unul dintre "eroii francezi", se indică în comunicatul preşedinţiei, conform Agerpres.

Legenda rock&roll-ului francez, Johnny Hallyday, a murit în noaptea de 5 spre 6 decembrie 2017, la Paris. Artistul avea 74 de ani şi suferea de cancer la plămâni, aşa cum anunţase el însuşi, în martie anul trecut, relatează EFE. Decesul a avut loc în casa lui Hallyday din Marnes-la-Coquette, în vestul Parisului, unde fusese adus după ce petrecuse şase zile internat într-o clinică, potrivit unui comunicat publicat de soţia sa, Laeticia.

Hallyday, părintele rock and roll francez şi al twistului în cei peste 50 de ani de carieră, a devenit o mare stea cu peste 100 de milioane de discuri vândute din cele 46 de albume de studio, 25 de albume live, opt filme şi 18 discuri de platină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.