Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omagiu pentru David Villa la ultimul meci de campionat din cariera sa

Veteranul David Villa, golgheterul all-time al naţionalei de fotbal a Spaniei, a fost omagiat sâmbătă la ultimul meci de campionat din cariera sa, disputat în tricoul echipei japoneze Vissel Kobe, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Atacantul, care a împlinit marţi 38 de ani, a înscris un gol, din penalty, în victoria cu 4-1 reuşită acasă de Vissel Kobe împotriva lui Jubilo Iwata în etapa a 34-a, ultima a campionatului Japoniei. Celelalte goluri ale învingătorilor au aparţinut altui jucător faimos, germanul Lukas Podolski.

Villa mai are de jucat în acest sezon în Cupa Împăratului. Echipa lui urmează s-o întâlnească pe 21 decembrie în semifinale pe Shimizu Pulse, având şansa calificării în finală.

Villa a fost omagiat în momentul înlocuirii sale în minutul 83. La sfârşitul meciului, clubul japonez şi toţi suporterii au desfăşurat o pancartă uriaşă cu imaginea fotbalistului alături de trofee şi un mozaic cu numărul 7.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

Alături de soţie şi de fiii săi, atacantul a putut urmări un video intitulat "Villa forever", cu mesaje emoţionante şi afectuoase din partea unor colegi şi prieteni, printre care Andres Iniesta (care nu a jucat pentru Vissel Kobe în acest meci), Fernando Torres, Iker Casillas, Juanfran Torres, Iker Casillas, Cesc Fabregas, Xavi Hernandez, Andrea Pirlo, David Albelda, Pedro Rodríguez, Pepe Reina, Raul Gonzalez sau tenismanul Rafael Nadal.

Villa s-a transferat anul acesta la Kobe după ce a jucat la New York City FC, care l-a adus în locul său pe românul Alexandru Mitriţă. Fotbalistul care şi-a început cariera la Sporting Gijon a evoluat la Real Zaragoza, Valencia, FC Barcelona, Atletico Madrid şi Melbourne City.

Villa este campion mondial şi european cu naţionala Spaniei, pentru care a marcat 59 de goluri în 98 de selecţii.

Ediţia din acest an a campionatului Japoniei a fost câştigată de Yokohama F. Marinos, urmată pe podium de FC Tokyo şi Kashima Antlers. Vissel Kobe a ocupat locul 8.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.