Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omar Hayssam, internat de URGENȚĂ la spital

omar hayssam

Sirianul Omar Hayssam, condamnat pentru terorism, a fost transportat, miercuri, la o clinică de specialitate după ce, marţi seara, a ajuns la Spitalul Judeţean din Târgovişte, acuzând dureri la rinichi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Târgovişte, Elena Firoiu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că după ce a petrecut noaptea la unitatea medicală din Dâmboviţa, Hayssam a fost transferat, miercuri dimineaţa, la o altă clinică de specialitate.

Hayssam a primit diagnosticul de insuficienţă renală.

Liviu Dragnea, prima reacție după atacurile în RAFALĂ ale lui Iohannis: S-a întors SUPĂRAT

”Aseară, în jurul orei 21.05, s-a prezentat la Departamentul de Urgenţă al Spitalului Judeţean Târgovişte, un pacient în vârstă de 54 de ani, care acuza dureri abdominale. El a fost examinat de o echipă multidisciplinară, iar în jurul orei 00.00 a fost internat pe una dintre secţiile spitalului, urmând ca astăzi dimineaţă, să fie trimis la o altă clinică de specialitate. Acest lucru s-a şi întâmplat, în jurul orei 9.30, starea pacientului fiind stabilă şi acesta fiind cooperant”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Elena Firoiu.

Hayssam a fost însoţit de mascaţi din trupele speciale ale Penitenciarului de maximă siguranţă Mărgineni, unde îşi ispăşeşte pedeapsa de 23 de ani şi patru luni de închisoare. Cât timp i s-au făcut analize, deţinutul a fost păzit. Sirianul a rămas peste noapte în grija doctorilor, înconjurat de forţe de ordine impresionante.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.