Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omniasig VIG extinde funcţionalităţile aplicaţiei sale de mobil cu o secţiune dedicată asigurării de sănătate

omniasig

Omniasig Vienna Insurance Group (VIG) extinde funcţionalităţile aplicaţiei sale de mobil cu o secţiune dedicată Asigurării de sănătate Omni+, experienţa asiguraţilor în utilizarea acestei poliţe devenind mult mai simplă, printr-un proces 100% digital, a anunţat luni compania.

Odată cu crearea unui cont în aplicaţia de mobil Omniasig, asiguratul va beneficia, atât în aplicaţie, cât şi online, pe site-ul asigurătorului, prin secţiunea "Contul meu", de o serie de noi facilităţi precum: solicitarea unei programări la o clinică parteneră Omniasig, solicitarea autorizării unei programări deja stabilite într-o clinică parteneră, solicitarea de rambursare a costurilor unor servicii medicale, notificări în timp real direct în aplicaţie privind stadiul solicitărilor, încărcarea documentelor necesare autorizării/rambursării costurilor, anularea unei programări sau solicitarea unei reprogramări, etc.

"Odată cu lansarea acestor noi funcţionalităţi în aplicaţia de mobil şi pe website-ul nostru, avem astăzi unul dintre cele mai complexe sisteme de accesare a serviciilor medicale prin asigurarea de sănătate. Clienţii noştri au flexibilitate deplină în a-şi alege modul în care vor să interacţioneze cu noi: prin aplicaţia de mobil Omniasig, prin www.omniasig.ro, prin call center-ul nostru specializat, disponibil non-stop sau direct în clinicile partenere, prin platforma OMNIdoc dedicată acestora. Aceste noi funcţionalităţi menite să faciliteze utilizarea asigurării subliniază încă o dată angajamentul nostru puternic faţă de inovaţie, corelat cu cele mai înalte standarde de calitate pe care le urmărim în relaţia cu clienţii şi partenerii noştri", a declarat Mihai Tecău, CEO OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Noul modul dedicat Asigurări de sănătate completează funcţionalităţile existente în aplicaţia de mobil Omniasig, prin care utilizatorii îşi pot încheia rapid şi sigur o asigurare de locuinţă obligatorie şi facultativă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul grup de asigurări în întreaga regiune a Europei Centrale şi de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurări şi fonduri de pensii din 30 de ţări fac parte din acest grup. Acţiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994, la Bursa de Valori din Praga din 2008 şi la Bursa de Valori din Budapesta din 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.