Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul care a infundat-o pe Elena Udrea: S-a dat mita la greu in Minister

Omul care a infundat-o pe Elena Udrea a declarat miercuri ca mita, chair si sub forma unor sponsorizari, a fost data "la greu" in ministerul Elenei Udrea in "operatiunea" Gala Bute.

Jurnalistul Catalin Tolontan sustine ca este mai putin relevant daca Elena Udrea a luat sau nu acesti bani pentru sine, relevant este faptul ca bani din minister au fost detrunati catre alte scopuri decat cele legale.

"Daca cineva fura o masina si o da mai departe este sau nu furt? A lua mita nu inseamna doar a lua bani si a-i baga in buzunar.

Nastasia il conditiona la plata pe un afacerist sa ii dea 10% lui Obreja. Nastasia si Gardean sustin ca au fost la Udrea si ea i-a spus lui Gardean ca trebuie sa faca niste sponsorizari.Sponsorizarile s-au facut mita pentru ca s-au dus intr-o alta parte decat cea care ar fi trebuit.

Un judecator va decla daca e credibil ce spun cei doi. (...) S-a dat mita la greu in minister. Nu are importanta daca au ajuns la ea banii. Nu conteaza daca ai furat banii din buget si ii pastrezi sau ii arunci pe scara de la bloc. Exista bani care s-au sifonat din operatiune", a explicat Tolontan la Romania TV.

Declaratiile lui Catalin Tolontan au fost facute in contextul cererii de arestare preventiva a Elenei Udrea in cazul careia acuzatiile s-au extins si la luare de mita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.