Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul care a `prezis` cutremurul din Turcia revine cu o profeție terifiantă: `data de 17 va schimba viitorul omenirii`

sediq

Sediq Afghan, profetul care a ”prezis” cutremurul din Turcia a făcut noi previziuni şi calcule despre o nouă dată apocaliptică. Este vorba de 17 iulie 2023.

Conform mai multor relatări, matematicianul Sediq Afghan este cel care a prezis încă din 2015 dezastrele naturale care vor avea loc în lume în 2023. Prin urmare, atunci când cutremurele au făcut ravagii în sud-estul Turciei, el nu a fost surprins.

„Conform calculelor mele, acesta este un cutremur artificial. Au făcut-o intenționat. O bombă a fost plasată în pământ la o adâncime de 14 kilometri și a explodat.

Acestea nu sunt vorbe goale – chiar acum pot calcula și dovedi toate acestea”, spunea Sediq Afghan, legat de cele întâmpalte pe teritoriul Turciei.

17 iulie 2023 - Eveniment care va schimba omenirea

Același matematician a dat recent o previziune îngrijorătoare, cu privire la anumite evenimente care se vor întâmpla în iulie 2023, dând și data exactă, 07/17/2023. Mai mult, conform calculelor savantului, se pare că în 2023 lumea nu va fi calmă. El spune deschis că acest an este mult mai periculos decât cel precedent, dar și decât 2024. „Abia în 2025 va veni momentul de cotitură”, spune matematicianul Sediq Afghan.

„De-a lungul anului 2023 va exista un șantaj atomic între puterile mondiale. Totul va fi la nivel de amenințări – nu văd explozii.

Toată lumea a spus că al treilea război mondial va izbucni în 2022, dar eu am calculat altceva. Drept urmare, cel de-al treilea război mondial nu a început”, spune Sediq Afghan.

Potrivit acestuia, toată lumea trebuie să se ferească de data de 17 iulie 2023, deoarece va fi de mare importanță pentru toată lumea. Sediq Afghan a spus că până în acel moment șantajul nuclear se va intensifica. Totodată, el a susținut şi că vor apărea noi probleme legate de bolile care se vor reflecta grav asupra întregii lumi.

Profetul este sigur că la data pe care a precizat-o va avea loc un eveniment care va schimba viitorul, însă nu a precizat dacă va fi de bine sau de rău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.