Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul care l-a turnat la DNA pe Adrian Năstase, moarte suspectă în Mexic

nastase

Omul care l-a turnat la procurori pe Adrian Năstase a murit! Este vorba despre unul dintre cei mai căutați condamnați români, Genică Boerică. El ar fi decedat în Mexic, scrie presa din Dolj.

Boerică e cel care l-a denunţat la DNA pe fostul premier Adrian Năstase în dosarul "mătuşa Tamara".

Citește și: A fost UCIS Corneliu Vadim Tudor? Dovezile care CUTREMURĂ România

Interlopul anilor '90, Genică Boerică, dat în urmărire internațională din 2014 după ce fusese condamnat definitiv în două dosare, ar fi decedat în Mexic. Publicațiile online din Craiova citează apropiați ai familiei atunci când anunță moartea lui Genică Boerică.

„Surse apropiate familiei lui Genică Boerică susțin că acesta ar fi murit în Mexic, acolo unde ar fi fugit după ce fusese condamnat la închisoare cu executare”, a anunțat prima dată publicația punctochit. info. Republicaoltenia. ro detaliază, precizând că acesta ar fi murit marți.

Citește și: Va fi din nou ARESTAT Gigi Becali? Anunțul serii

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Dolj nu au putut nici confirma, nici infirma decesul acestuia. „Noi nu am fost anunțați de un eventual deces. Nu știm să fi murit. Familia anunță autoritățile. Noi nu avem i n formații în acest sens nici de la familie, nici de la Ambasada din Mexic”, s-a precizat de la IJP Dolj, scrie evz.ro

Genică Boerică era căutat de autorități de peste un an, fusese localizat la un moment dat în Orientul Apropiat, conform unor surse din cadrul Poliției.

Celebrul interlop al anilor '90 avea două condamnări definitive din 2014.

Citește și: NEXT LEVEL - Nu mai scrie «MITA» pe banii de şpagă. Cum a fost prins Oprescu

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut pedepsele dispuse în dosarul de spălare de bani al lui Genică Boerică. Este vorba de zece ani și trei luni de închisoare. Acesta a fost trimis în judecată, alături de alte 11 persoane, pentru obținerea nelegală de restituire de TVA în valoare de peste 13,5 milioane de lei.

Citește și: DEZASTRU Ce s-a întâmplat după moartea lui Corneliu Vadim Tudor: S-a ales praful

Afaceristul Genică Boerică a fost condamnat la încă șase ani de închisoare cu executare. Sentința a fost pro nunțată de Curtea de Apel Craiova. Decizia magistraților a fost luată într-un dosar de returnări ilegale de TVA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.