Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul-cheie din ”Dosarul Cumnatul”, legături de familie cu ASASINI extrem de periculoși

pistol, impuscat, arma

”Dosarul Cumnatul”, în care a fost reținut cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herțanu. Liviu Munteanu cel identificat de procurorii DNA drept paravan în firme pentru cumnatul lui Ponta, este omul-cheie al acestui dosar. Munteanu a început să colaboreze cu procurorii, dar în spatele său stau legături de familie extrem de periculoase.

Liviu Munteanu ar avea legături de familie cu doi rackeți din Republica Moldova, celebrii asasini de peste Prut, ambii judecaţi sau condamnaţi pentru asasinate celebre.

Liviu Munteanu este naş de cununie al temutului raket basarabean Ion Druţă, creierul a două asasinate înfiorătoare petrecute în România.

Surse din lumea interlopă au precizat că Munteanu nu este doar prieten, ci chiar cumătru, respectiv naş de cununie al celor doi interlopi basarabeni, Vasile Rodideal şi Ion Druţă, informează presa locală.

Primul dintre ei este căutat peste tot în lume de Interpol după ce a fost condamnat în România pentru instigare la omor, iar cel de-al doilea se află după gratii în Republica Moldova, fiind cercetat şi în două dintre cele mai celebre asasinate din ţara noastră: cel din cartierul Vitan, Bucureşti, şi cel al omului de afaceri băcăuan Valeriu Damian.

Legăturile cu Druţă şi Rodideal

Liviu Munteanu a fost căsătorit până în 2010 cu Culiţa Munteanu. Cei doi au desfăcut căsătoria de comun acord, printr-o sentinţă judecătorească pronunţată în acelaşi an. Înainte de a se despărţi, soţii Munteanu au închegat o serie de relaţii cu persoane influente din lumea interlopă.

Dacă, la începutul anilor 2000, Munteanu era mai apropiat de clanul Corduneanu, mai târziu, afaceristul cercetat acum în dosarul familiei premierului Victor Ponta şi-a extins legăturile şi cu mafia de peste Prut. Alături de soţia sa, Munteanu i-a cununat pe Ion şi Cristina Druţă.

Soţii Druţă au locuit pentru o perioadă la Iaşi, unde au desfăşurat afaceri dubioase alături de ceilalţi doi fraţi ai lui Ion Druţă, Grigore şi Tudor, arestaţi şi ei în cazul uciderii omului de afaceri băcăuan Valeriu Damian, patron al lanţului de benzinării Helios

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.