Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul din ALDE văzut drept viitorul șef al Senatului: 'Nu înseamnă că părerea mea despre Ponta, Tudose și "ăla micu" s-a schimbat în vreun fel...'

toader senat

Călin Popescu Tăriceanu s-a rupt de PSD și a intrat într-o alianță cu Pro România, anunțând că va demisiona și din funcția de președinte al Senatului. În locul său, anumite voci din PSD, doresc tot un senator din ALDE, pentru ca social-democrații să aibă majoritate în Senat. Daniel Zamfir, fostul senator al PNL, acum în ALDE, ar fi fost propus pentru a doua funcție în stat, însă a zis pas. Mai mult, acesta îi atacă și pe noii colegi de alianță, Victor Ponta, Mihai Tudose și Daniel Constantin.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

”E foarte interesant cum se fabrica subiecte și apoi sunt rostogolite de propagandiști gen Lazaroiu, sluga trădătoare a lui Băsescu, aciuat acum pe lângă Iohannis.

Nu mi-a propus nimeni de la PSD președinția Senatului sau vreun post in viitorul guvern. Nu am avut nicio discuție pentru că ei știu pozitia mea. De asemenea nu am avut nicio discuție cu vreun coleg de partid pentru a trece la PSD. Asta nu înseamnă că părerea mea despre Ponta, Tudose și "ăla micu" s-a schimbat în vreun fel...”, e mesajul lui Zamfir, soțul jurnalistei Oana Zamfir, de la Antena 3.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.