Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul din spatele PNL DEZVĂLUIE cum au pierdut liberalii BĂTĂLIA cu PSD: 'Tactică LETALĂ'

pn psd pnl

Managerul care s-a ocupat de campania PNL a spus pentru Ziare.com ca raportul de televiziune a fost net favorabil PSD-ului. "Nici nu se compara. Cred ca raportul a fost de 80 la 20 in favoarea PSD. Au avut bugete mai mari, a fost o discrepanta majora.", a spus Felix Tataru.

Omul de publicitate a spus si care a fost problema PNL-ului in campania electorala recent incheiata. "Cred ca credibilitatea. Dificultatea de a fi credibil a reprezentat un obstacol greu de trecut. Au venit dupa o groaza de evenimente si, mai ales, experienta cu USL care a fost greu de justificat."

Tataru spune insa ca handicapul de credibilitate putea fi depasit de lideri puternici. "Da, un leadership puternic poate depasi un astfel de handicap. Din pacate, au fost destui lideri care in loc sa stea la Bucuresti s-au dus in teritoriu si asta s-a simtit. S-a simtit lipsa lor de pe ecranele televizoarelor. Pe de alta parte, niciun lider PNL nu avea o cota de incredere peste cea a partidului.

Citeste si: CTP anunță cine va conduce România

Pe cand la PSD, si acolo, Liviu Dragnea si Victor Ponta au cota de incredere sub cea a partidului, dar Gabriela Firea este peste cota de incredere in PSD, iar in campanie au folosit-o pe Gabriela Firea foarte bine. Daca e sa comparam scorurile de incredere ale primilor zece lideri de la PNL cu primii zece de la PSD o sa ajungem la concluzia ca liberalii au scos un procent bun la alegeri.

Aceasta tactica de a demoniza guvernul tehnocrat pe de o parte si de a-l lega pe Dacian Ciolos de Soros cred ca a fost una letala. Sigur, cred ca aceste atacuri au fost la limita regulilor morale. S-a sarit calul destul de mult. PNL nu ar fi acceptat sa promoveze mesaje de acest gen si de o asemenea duritate. Nu cred ca ar fi fost o strategie potrivita pentru partid de a face campanie, dar nu cred ca i se potrivea nici lui Dacian Ciolos.", a mai spus Felix Tataru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.