Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Donald Trump, DEZVĂLUIRI după eliberare : 29 de membri ai SWAT mi-au încercuit locuinţa, 17 vehicule în grădină, un elicopter în aer

Mediaite.com
Roger Stone

Roger Stone, apropiat al președintelui SUA Donald Trump, inculpat recent în ancheta privind ingerințele Rusiei la alegerile prezidențiale, a vorbit despre arestarea sa, acuzând că s-au folosit "metode" demne de "Gestapo", relatează AFP, potrivit Agerpres.

Stone a fost eliberat pe cauțiune, acordând ulterior un interviu postului ABC; în care sustinea că a fost arestat de o echipă de "29 de membri ai SWAT", trupele de elită americane, "cu arme de atac, mi-au încercuit locuinţa, 17 vehicule în grădină, dintre care două vehicule blindate, un elicopter în aer".

"Ei ar fi putut pur şi simplu să-mi sune avocaţii şi m-aş fi dus", a adăugat acesta.

"A fost o demonstraţie de forţă costisitoare în încercarea de a mă prezenta drept inamicul public numărul unu (...) pentru a influenţa" potenţialii juraţi în caz de proces, a spus Stone, acuzând că "Sunt metode ca ale Gestapo".

Citeste si Blocaj în Gara de Nord - Activitatea a fost redusă la 4 linii din cauza unei avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică

Roger Stone a fost inculpat vineri în ancheta desfăşurată de procurorul special Robert Mueller asupra suspiciunilor de complicitate între Moscova şi echipa de campanie a lui Donald Trump, pe care el l-a numit un "prieten vechi".

Acest confident al magnatului imobiliar este acuzat în special că a minţit Congresul în legătură cu schimburile sale cu WikiLeak, organizaţie care a publicat emailuri piratate defavorabile lui Hillary Clinton.

Preşedintele american a comentat printr-o postare pe Twitter condiţiile arestării prietenului său Roger Stone, operaţiune filmată încă înainte de răsăritul zorilor de CNN, spunând că "traficanţii de fiinţe umane sunt mai bine trataţi".

Roger Stone a obţinut apoi eliberarea sa condiţionată contra plăţii unei cauţiuni de 250.000 de dolari.

Vineri, Roger Stone a spus că va pleda "nevinovat" la acuzaţii, pe care le califică drept "politice".

Duminică, el a spus că dosarul inculpării sale este "subţire" şi că este "pregătit să se lupte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.