Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul și locul: Concurență slabă pentru cele peste 8.600 de posturi de director de școală

Primaria Sectorului 4
copii deschidere scoala

Un număr de 9.221 de dosare au fost depuse pentru cele 8.652 de funcţii de directori şi directori adjuncţi de unităţi de învăţământ vacante, publicate la nivel naţional, a anunţat luni ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Potrivit acestuia, dosarele urmează a fi verificate administrativ în perioada 27 - 29 septembrie de către comisiile judeţene/ a municipiului Bucureşti.

"În data de 26 septembrie, la ora 23,59, s-a încheiat etapa de înscriere în aplicaţia informatică a candidaţilor la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat. Pentru cele 8.652 de funcţii vacante publicate la nivel naţional (6.231 funcţii de director şi 2.421 funcţii de director adjunct), au fost depuse un număr de 9.221 dosare. Acestea vor fi verificate administrativ în perioada 27 - 29 septembrie de către comisiile judeţene/ a municipiului Bucureşti", a precizat ministrul, scrie agerpres.ro.

El a menţionat că pe 30 septembrie vor fi afişate listele candidaţilor ale căror dosare sunt conforme, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-urile acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.