Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ONG-urile din componența Federației Filantropia vizitează Fundația Diakoneo din Germania

O delegaţie a Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române, formată din reprezentanţii ONG-urilor membre, se află în vizită în perioada 26-28 septembrie la Fundația Diakoneo din Neuendettelsau – Germania.

Delegaţia este condusă de Părintele Ciprian Ioniță, Consilier patriarhal coordonator la Sectorul social-filantropic al Patriarhiei Române şi Preşedintele Federaţiei Filantropia.

„La eveniment participă toate ONG-urile membre ale Federaţiei Filantropia. Fundaţia Diakoneo din Germania oferă numeroase servicii sociale, dar ne-am axat în această vizită pe cunoaşterea serviciilor medico-sociale dedicate bătrânilor şi copiilor. Am vizitat până acum un cămin de bătrâni, un centru pentru îngrijirea persoanelor cu dizabilităţi, un spital cu o capacitate de aproximativ 500 de paturi, dar şi o grădiniţă care oferă servicii integrate. În baza acestei întâlniri, ne propunem să conturăm arii noi de colaborare cu Fundaţia Diakoneo, căreia îi mulţumim pe această cale atât pentru facilitarea acestei vizite, cât și pentru deschiderea de colaborare cu Federația Filantropia a Patriarhiei Române”, a declarat, pentru Basilica.ro, Părintele Ciprian Ioniţă.

Fundaţia Diakoneo este una dintre cele mai importante structuri social-filantropice din Germania.

Vizita are ca scop dezvoltarea capacității organizaționale a Federației Filantropia și a membrilor acesteia de a asigura servicii sociale eficiente pentru cei aflați în dificultate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.