Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ONG-urile românești, acuzate că vor să facă bani de pe urma imigranților

F. P.
refugiati imigranti

"ONG-urile miloase au rezolvat sărăcia din România și acum solicită imigranți", este titlul unei postări Facebook de astăzi a liderului PRU Bogdan Diaconu, care acuză că "aceste ONG-uri au mâncat bani frumoși ca să rezolve probleme sociale în România și să integreze săraci, țigani și alte categorii vulnerabile. I-au rezolvat pe toți, motiv pentru care acum au nevoie de imigranți ca să-și dovedească profesionalismul".

Deputatul mai spune că "la cum au rezolvat ONG-urile situația persoanelor vulnerabile, de vreme ce peste jumătate din populația țării se zbate în sărăcie, de ce să nu aducem și imigranți, să-i rezolve ONG-urile la fel și pe ei? Să-i 'rezolve' de fonduri, desigur".

Liderul naționalist face și o comparație între "apelul ONG-urilor la rezolvarea crizei umanitare din Orientul Mijlociu după ce România și-a rezolvat deja toate problemele majore cu ajutorul societății civile fabuloase" și poziția Germaniei "care, prin vocea ministrului de Finanțe Wolfgang Schaeuble, vrea o legislație comună obligatorie pentru UE prin care să fie primiți imigranții pe motiv că Europa, ca regiune prosperă, are datoria să ajute populația săracă și persecutată a lumii".

Și tirada continuă: "Pentru Germania, ca și pentru ONG-urile noastre realiste, ne-a invadat prosperitatea și acum e musai să ne invadeze și musulmanii. Că ne merge prea bine și e timpul să împărțim din prinosul nostru. Mergeți prin Europa, dar nu cea a politicienilor și a magnaților, și o să vedeți cât de bine îi merge europeanului de rând, și nu numai în România. Europa are mai mulți șomeri decât întreaga populație a României. Această bunăstare trebuie împărtășită cu imigranții?"

Potivit liderului Partidului România Unită, 2Germania vrea ca statele europene să renunțe la suveranitate în privința imigranților ca un test pentru viitor. Apoi vor urma și alte legi comune, inclusiv economice. Bineînțeles că termenii acestei legislații vor fi dictați de Berlin, iar România nu va avea niciun cuvânt de spus. Unde a văzut Germania prosperitate în Europa? În Grecia? În Portugalia? În Spania? Ca să nu mai vorbesc de România. Așadar acesta era planul: sub pretextul imigranților să se înceapă anularea finală a suveranităților naționale..."

Și Diaconu concluzionează: "ONG-urile vor să dea și ele o mână de ajutor, e de înțeles: au auzit că se dau fonduri pentru integrarea imigranților. Îi vor integra ca și pe țigani și pe ceilalți de pe urma cărora au mâncat bani. Apoi, românii vor fi vinovați de discriminare pentru că ei vor trebui să suporte integrații". O trimitere dură încheie postarea lui Diaconu care observă că "tinerii imigranți, necăjiți cum sunt ei, au un mare apetit pentru viol, și nu doar în rândurile imigrantelor cu care au venit. Circa 72 la sută dintre imigranți sunt bărbați singuri și tineri și, potrivit unui studiu al Gateston Institute din New York, există o epidemie de violuri acolo unde au ajuns în Europa. Dar asta este, dacă femeia germană are parte de bunăstare, are datoria de la statul german să doneze și câte un mic viol pentru bunăstarea internațională... Totul în numele umanității și al unor dictate al căror sens începem să-l înțelegem abia acum!"

Vezi şi: Ponta cere o colaborare cu societatea civilă pe tema refugiaților

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.