Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ONU, scenariu apocaliptic: 'Ucraina s-ar putea confrunta cu dificultăți în aprovizionarea cu energie în iarna următoare'

curent electric

Ucraina s-ar putea confrunta cu dificultăți în aprovizionarea cu energie în iarna următoare, a declarat pe 12 septembrie, a declarat reprezentantul Secretarului General al ONU, Stephane Dujarric. El a menționat că ONU depune eforturi pentru a atenua posibilele consecințe.

"În ceea ce privește iarna, suntem, desigur, preocupați de problemele legate de accesul la energie pentru un număr mare de gospodării, care vor avea consecințe devastatoare. Prin urmare, lucrăm cu autoritățile ucrainene pentru a sprijini programele de iernare și de protecție a populației, precum și în orice domenii care vor contribui la atenuarea consecințelor", a declarat Dujarric în cadrul unui briefing.

Ucraina a semnalat o pană de curent în mai multe regiuni. În plus, presa ucraineană a relatat despre închiderea metroului din Harkov.

Președintele Volodimir Zelenski a confirmat informațiile. El a spus că o pană de curent completă a avut loc în regiunile Harkov și Donețk și una parțială în regiunile Zaporizhzhya, Dnipropetrovsk și Sumy.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.