Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opțiunea UNPR privind alianțele pentru alegerile locale din 2016

UNPR

UNPR analizează opțiunile pe care le are în privința alianțelor pentru alegerile locale de anul viitor. În acest sens, vicepreședintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, senatorul Șerban Mihăilescu, a precizat că formațiunea politică pe care o reprezintă ar putea realiza, la alegerile locale de anul viitor, o alianță cu social-democrații. El a declarat că, deși nu a fost luată nicio decizie, Partidul Social Democrat (PSD) reprezintă 'principala opțiune'.

'Vom fi deschiși la orice colaborare, dar la noi întotdeauna principala opțiune rămâne PSD. Rămânem un partid pentru România, așa cum am spus-o de mai mult timp. Mesajul nostru este foarte clar că dorim stabilitate politică. Nu vom dărâma niciodată niciun fel de guvern și ne vom îndeplini acest obiectiv', a afirmat Mihăilescu, pentru Agerpres.

El a subliniat că UNPR duce o politică de creștere a numărului de membri, astfel încât la alegerile viitoare să fie o forță politică majoră.

'Apreciez în mod deosebit programul de un milion de membri, care efectiv a dus la o îmbunătățire a activității în cadrul tuturor organizațiilor locale ale UNPR pentru a aduce din ce în ce mai mulți membri', a adăugat Mihăilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.