Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opera Comică pentru Copii a demarat înscrierile pentru concursul Bucharest Dance Competition

basilica.ro
carti pentru copii

Opera Comică pentru Copii a demarat înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a concursului "Bucharest Dance Competition", care va avea loc în perioada 14-17 iunie.

Concursul se adresează copiilor care frecventează cercurile de coregrafie din cluburi şi palate ale copiilor, şcoli particulare de dans, precum şi şcoli/licee vocaţionale din România şi din străinătate.

Dansatorii, profesionişti sau amatori, sunt aşteptaţi să consulte Regulamentul competiţiei şi să completeze formularul de înscriere până pe 29 mai: http://bit.ly/BDC_OCC_2021, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

Competiţia va avea loc în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, iar Gala Bucharest Dance Competition este programată pe 17 iunie. În cadrul Galei, preşedintele juriului, soprana Felicia Filip, va înmâna Marele Trofeu câştigătorului ales de juriu, în urma evaluării tuturor competitorilor.

Informaţii suplimentare referitoare la Bucharest Dance Competition pot fi solicitate la adresa de e-mail bucharestdancecompetition@gmail.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.