Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opera de artă a 'meșterului Manole' din Teiuș: Și-a zidit o mașină în peretele casei - FOTO

constructori zidari schele

O mașină „înfiptă” la etajul doi al unei case din orașul Teiuș, județul Alba, atrage privirile trecătorilor. Nu este vorba despre un accident, ci despre un proiect de decorare a locuinței, pentru care proprietarul a primit autorizație, potrivit Mediafax.

Peretele inedit, realizat de proprietarul casei din Teiuș, județul Alba, atrage, din weekend, privirile tuturor trecătorilor, iar imaginile cu mașina care pare intrată pe jumătate în zid au fost postate și pe Facebook.

Potrivit vecinilor, proprietarul casei a făcut singur toată treaba. Mașina este tăiată pe jumătate și ancorată pe peretele casei cu ajutorul unor șuruburi, pe un cadru metalic. Lucrările au fost terminate sâmbătă după-amiază, când bărbatul a adus în curte o macara cu ajutorul căreia a ridicat mașina la etajul doi.

Citește și: Tradiții și obiceiuri în Săptămâna Mare

Primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai, a declaratcă, pentru a-și pune în practică ideea, proprietarul casei a făcut toate demersurile legale necesare, în urmă cu peste un an, și a primit autorizație de construcție pentru „Amplasare o jumătate de mașină în scop banner 3D pe peretele către curte”.

„Obținerea aprobării pentru o astfel de lucrare nu este simplă și durează destul de mult. Această inițiativă se întinde peste un an. Perseverența este un lucru bun și până la urmă a avut succes, a reușit să-și pună în practică ideea”, a declarat primarul Teiușului.

Potrivit edilului, mașina amplasată la etajul doi al clădirii are doar scop ornamental.

logan zidit casa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.