Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune fără precedent a serviciilor în ziua alegerilor

ceas timp umbra

Alegerile locale - ediția 2016 - vor fi cu totul și cu totul speciale. Pe lângă legea electorală care a dat impresia de blocaj total chiar când era nevoie de publicitate maximă pentru prezentarea ofertelor electorale. La astea se adaugă și constrângerile financiare care au făcut ca partidele și candidații să apeleze la artificii nu întotdeauna în conformitate 100% cu legea.

Vezi și: Dialog INCENDIAR între Condrea și soție înainte de accident

Surse judiciare și nu numai susțin pentru STIRIPESURSE.RO că în ziua alegerilor s-a făcut o mobilizare totală în cadrul serviciilor. Nu este vorba doar de Poliție sau Jandarmerie care vor acționa oricum cu efective sporite dat fiind gradul de alertă specific unor asemenea zile, ci și de SRI și DIPI plus sporirea prezenței în serviciu a poliției judiciare a DNA.

Mai multe zeci de dosare aflate în lucru cu ocazia acestor alegeri locale merg spre finalizare chiar în ziua votului astfel de mișcările celor implicați vor fi monitorizate. Dată fiind miza uriașă în cazul unor primării, dar și negocierile ulterioare pentru formarea consiliilor județene sunt așteptate ”mișcările riscante” ale celor interesați.

În cazul primăriilor problemele mari apar în ziua votului, în timp ce la consiliile județene ”problemele” apar ulterior în cadrul negocierilor dure pentru șefiile acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.