Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opera Naţională Bucureşti va prezenta spectacolul pentru copii 'Călătorie în lumea poveştilor Disney' pe 15 iunie

zilesinopti.ro
opera nationala iasi

Opera Naţională Bucureşti va prezenta pe 15 iunie, începând cu ora 18:30, spectacolul pentru copii „Călătorie în lumea poveştilor Disney”, conform news.ro

Invitaţi speciali ai spectacolului vor fi sopranele Monica Pislariu Ranghlilof şi Eliana Pislariu Ranghilof şi bas-baritonul Orest Pislariu Ranghilof, prim-solist al Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti.

Spectacolul are ca scop sprijinirea educaţiei şi promovarea copiilor în domeniul muzicii vocale şi al dansului, promovarea actului artistic de calitate şi stimularea comunicării între participanţi.

„Călătorie în lumea poveştilor Disney” este o incursiune de basm în lumea poveştilor Disney. Vor pătrunde, pe rând, pe scenă micii artişti dansatori coordonaţi de coregraful Andrei Dogaru, solist balet la Teatrul „Constantin Tănase” şi la Opera Comică pentru Copii. Spectacolul este coordonat de Mihaela Neagu, specialist în psihologia educaţiei.

Biletele se pot achiziţiona online şi de la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti.

Purtarea măştii este obligatorie, va fi respectată distanţarea socială, iar spectacolul nu are pauză. Accesul în sala de spectacole se va realiza cu o oră înainte de a începe reprezentaţia, în baza biletului (fizic sau electronic). Pentru a participa la spectacolele Operei Naţionale Bucureşti vaccinarea şi testarea nu sunt obligatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.