Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune de amploare a poliției braziliene - Cel puţin 13 persoane au fost ucise

outerboundaries.weebly.com
brazilia

Cel puţin 13 persoane au fost ucise în schimburi de focuri vineri în cursul unei operaţiuni a poliţiei în favele situate aproape de centrul oraşului Rio de Janeiro, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP., potrivit Agerpres

Serviciile de sănătate municipale au declarat că ''14 persoane atinse de gloanţe'' au fost aduse la spitalul Souza Aguiar, în centrul oraşului Rio, ''dintre care 13 deja moarte şi una rănită, în stare gravă''.

Poliţia militară a confirmat pe Twitter că agenţi ai săi ''au împuşcat 12 criminali'' în cursul unei operaţiuni în favelele Fallet, Fogueteiro şi Coroa, toate aproape de cartierul Santa Teresa, situat pe o colină care domină centrul Rio.

Forţele de securitate au intervenit din cauza ''focurilor de armă provocate de conflicte între grupuri criminale'', a precizat poliţia.

Într-o înregistrare video postată pe site-ul ziarului local O Dia pot fi văzute imagini cu poliţişti care încarcă corpurile celor ucişi într-un vehicul.

''Nu ne vom opri. Puteţi conta pe Poliţia militară'', a anunţat aceasta într-o postare pe Twitter.

Preşedintele Jair Bolsonaro, în opinia căruia ''un bun bandit este un bandit mort'', a declarat război criminalităţii în Brazilia, una dintre cele mai violente ţări din lume, cu peste 64.000 de omoruri în 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.