Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune de amploare: ȘASE femei au fost arestate, după ce ar fi furat mii de euro și bijuterii din locuințe, alături de trei bărbați

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

Nouă persoane, trei bărbați și șase femei, au fost arestate într-un dosar în care polițiștii din Dolj fac cercetări pentru furturi comise din locuințe în mai multe județe din țară prin metoda „Împrietenirii și distragerii atenției”.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii din Dolj au făcut în acest caz opt percheziții la locuințele mai multor persoane bănuite de furt prin metoda „Împrietenirii și distragerii atenției”.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în cursul acestui an, mai multe persoane domiciliate în Craiova, județul Dolj, s-ar fi deplasat în diverse localități din țară și sub pretextul cumpărării de țuică, făină sau păsări ar fi pătruns în curțile cetățenilor, scrie mediafax.ro.

„O parte dintre cei în cauză ar fi distras atenția persoanelor vătămate, timp în care ceilalți ar fi intrat în locuințele acestora și ar fi sustras bani și bijuterii”, se arată în comunicat.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

Polițiștii susțin că astfel de fapte au avut loc în județele Teleorman, Giurgiu, Ialomița, Brașov și Cluj, iar prejudiciile cauzate ar fi de mii de euro și zeci de mii de lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați bani, bijuterii și trei autoturisme, bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată. De asemenea, nouă persoane ,trei bărbați și șase femei, au fost arestate.

Citește și: Raed Arafat: ‘Petrecerile, aniversările și sărbătorile sunt interzise. Poliția are baza legală ca să dea amenzile pe tulburarea liniștii publice’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.