Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune de Salvare pe un lac din Buzău - Pompierii au salvat cinci persoane surprinse de furtună pe o hidrobicicletă

colac de salvare

UPDATE - Cele cinci persoane care au fost surprinse, duminică, de o furtună puternică, în timp ce se plimbau cu o hidrobicicletă pe lacul Balta Albă din judeţul Buzău au fost salvate. Ambarcaţiunea a fost dusă de curenţii puternici pe celălalt mal al lacului

 

Mai multe persoane care se plimbau cu o hidrobicicletă pe lacul Balta Albă, din judeţul Buzău, au fost surprinse, duminică, de o furtună violentă, localitatea fiind sub atenţionare cod portocaliu emisă de meteorologi. Echipaje de pompieri încearcă să salveze persoanele respective potrivit news.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, Vasile Prahoveanu, mai multe persoane sunt surprinse de vijelie pe o hidrobicicletă. În zonă plouă puternic, iar vântul suflă cu putere.

Acolo au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri de la Râmnicu Sărat, care încearcă să salveze persoanele respective.

În drumul lor spre misiunea de salvare a persoanelor surprinse de vijelie pe lacul de la Balta Albă, pompierii de la Detaşamentul Râmnicu Sărat au îndepărtat  şi un copac doborât de furtună pe DN 22, care bloca circulaţia.

Până la ora 19.20, a fost cod portocaliu (iniţial meteorologii au emis Cod roşu) în Puieşti, Râmnicelu, Balta Albă, Ghergheasa, Boldu, Vâlcelele, fenomenele prognozate fiind vijelie, grindină de dimensiuni medii, averse torenţiale ce vor cumula 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Totodată, a fost emisă o avertizare Cod portocaliu, până la ora 20.00, care vizează localităţile Pogoanele, Padina, Luciu, Brădeanu, Scutelnici, Largu, unde se vor semnala vijelii, grindină de dimensiuni medii, averse torenţiale ce vor cumula 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.