Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune în forță: mascații și DIICOT au DESCINS la traficanți de persoane și minori

bani diicot

Operațiune în forță a DIICOT. O rețea de traficanți de persoane a fost destructurată. Ieri, 14 mai, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Vrancea, pentru combaterea traficului de persoane și de minori.

Polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Vrancea.

Citește și: Pe înțelesul TUTUROR: ce înseamnă OUG 68/2020, emisă de Marcel Vela, care MODIFICĂ legile privind situații de urgență

În fapt, începând din anul 2008 și până în prezent, 6 membrii ai unei familii din municipiul Focșani ar fi constituit un grup infracțional organizat, specializat în traficul de persoane și minori, intern cât și extern (Italia și Germania), până în prezent fiind identificate 12 victime, din care patru minore.

Aceștia ar fi obținut importante sume de bani, pe care le-ar fi investit în achiziționarea de imobile și autoturisme de lux.

În urma activităților desfășurate, a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra a trei apartamente, două case, două autoturisme de lux și asupra sumei de 210.000 de lei.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea, pentru audieri. În urma audierilor de ieri, 4 persoane au fost reținute.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale și a luării măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.