Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune titanică la malul Mării Negre – mii de tone de apă de evacuat dintr-o navă lungă cât un teren de fotbal

naval group

Specialiștii GSP au etanșat nava Queen Hind, unde următoarea provocare este evacuarea a 4.000 de tone de apă (echivalentul a două bazine olimpice) dintr-o navă lungă cât un teren de fotbal, a declarat reprezentantul GSP, Alin Vintilă.

„Înregistrăm un progres notabil în operațiunea de ranfluare. Specialiștii noștri au oprit orice fel de inundare a ambarcațiunii eșuate. Am început deja operațiunea de pompare și eliberare a navei de apa acumulată de la eșuare și până în prezent. Este vorba de peste 4.000 de tone de apă, echivalentul a două bazine olimpice de înot. Gradual, specialiștii noștri au reușit să manipuleze nava astfel încât să ne apropiem de obiectivul de a o readuce la linia de plutire”, a declarat reprezentantul GSP, Alin Vintilă.

Citește și: Stare de alertă pentru farmaciile din toată lumea! Epidemia de coronavirus ameninţă aprovizionarea cu medicamente

Specialiștii GSP aflați la fața locului au precizat și că, în continuare, punțile suplimentare creează probleme la distribuirea canalelor de pompare. Funcționarea pompelor continuă, dar operațiunea trebuie să se desfășoare cu grijă, în condiții de deplină siguranță atât pentru echipe, cât și pentru mediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.