Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Operațiunea fâs-fâs! O polițistă din Cluj și-a gazat colegul cu spray, în timpul unei intervenții

politista cluj

O polițistă din Cluj a ajuns vedetă pe internet după ce și-a gazat colegul cu spray! Scenele incredibile s-au petrecut în timpul unei operațiuni de stradă. Un bărbat a bătut mai mulți adolescenți pe care îi cunoștea. Nu se știe de la ce anume a început conflictul, însă o patrulă de poliție a fost prin zonă și a intervenit la caz.

Fiindcă bărbatul agresiv devenise recalcitrant, poliția a vrut să îl imobilizeze. Dornică să își ajute colegul, polițista din Cluj a vrut să folosească un spray paralizat pentru ca bărbatul să poată fi încătușat, însă a pulverizat înspre colegul ei.

Clujenii care au văzut scenele pe internet s-au dezlănțuit:

”Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu-i Pronto de mobilier, poate ajunge filmarea unde trebe”. ”Din păcate asemenea mimoze și botoxate este plina poliția. Ea trebuia să știe că nu îl poate da cu spray așa. Colegul ei săracul încearcă sa îl imobilizeze singur pe acel bărbat, să o apere pe pisi, să nu o lovească și ea îl dă cu gaze. Eu de aș fi în patrulă aș refuza să lucrez cu mimoze, mai ales pe stradă”.

IPJ Cluj a deschis o anchetă

„La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv. În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale”, informează IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.