Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opereta Lounge, un nou spaţiu din Teatrul Naţional de Operetă - inaugurat cu spectacolul Tango Passion

opereta.ro
teatrul national de opereta

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian" anunţă inaugurarea, pe 11 aprilie, a celui mai nou spaţiu pe care instituţia îl integrează în circuitul cultural al Capitalei, "Opereta Lounge".

"Cu bucurie anunţăm că redefinim identitatea foaierului nostru, prin transformarea sa în Opereta Lounge. Deschidem astfel un nou hub cultural şi de socializare, un loc în care nu va mai exista distanţa dintre artişti şi public impusă de configuraţia sălii de spectacol. Aici, în Opereta Lounge, totul va fi fluid, circular şi apropiat. Vom cultiva momentele interactive, socializarea şi interacţiunea între toţi cei ce vor trece pragul acestui spaţiu şi pornim pe acest drum cu misiunea de a face din această zonă inima unei comunităţi vibrante, dedicate artei, culturii şi socializării într-un cadru distins şi relaxant", explică managerul Teatrului Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian", Radu Petrovici, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

Evenimentul ce va aduce Opereta Lounge în atenţia şi inima publicului va avea loc sub titulatura Tango Passion.

Potrivit lui Dragoş Samoil, fondator al TangoPasion, publicul bucureştean este invitat la "un spectacol cu tango, despre tango, cu muzică de tango live şi dansatori".

"Recreăm atmosfera de tango, de comunitate şi eveniment de tango, de milonga. Propunem un spaţiu deschis - în care vor evolua dansatori profesionişti, dansatori amatori şi chiar publicul care este invitat să participe în spaţiul de dans. Tangoul este în primul rând un dans social, se trăieşte la milonga - un spaţiu magic în care dansatorii sunt deopotrivă perfomeri, dar şi spectatori. Vom recrea acest spaţiu, în care se întâmplă tangoul", explică Dragoş Samoil.

Biletele pentru spectacolul Tango Passion găzduit de Opereta Lounge se găsesc pe Ticketstore.ro sau la casa de bilete din Bd. Octavian Goga nr.1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.