Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OPINIE Degetul, regizat de Traian Băsescu?

basescu-libertatea.ro

În momentul de maximă tensiune, Elena Udrea face SEMNUL.

Urmărită penal, sursa alternativă de informații a lui Traian Băsescu (si fostul președinte si Elena Udrea au spus acest lucru) spune că numarul 2 din SRI, Florian Coldea, are o putere fantastică pe care și-o exercită în scopuri necurate.

DNA trimite, fără precedent, 6 cereri pe numele său.

Cazul a început, așadar, la vedere, exploziv. În fapt, el clocotea de dinainte de prezidențiale.

Elena Udrea continuă să arunce pe piață informații grele (dar fără probe) din lumea subterana in care sunt prinse serviciile, politicul și mass-media.

Vulcanul stă să erupă.

Vine punctul culminant - discursul Elenei Udrea din Parlament, momentul în care putea să spună oamenilor liberi și cinstiți tot adevărul pe care susține că-l știe - și Elena Udrea tace.

ALEGE să tacă. “(...) adevărurile pe care eu le spun, pe care le pot spune de acum încolo sunt periculoase pentru unii”, recunoaște ea în Parlament.

În schimb, Elena Udrea transmite un MESAJ. Întors pe toate părțile de mass-media, semnul făcut cu degetul pe nas rămâne un semn evident, făcut de Elena Udrea către camerele de luat vederi, cu scopul de a nu fi ratat.

Explicația Elenei Udrea?

“(….) e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că 'totul e în regulă'”.

Prima întrebare: De ce Elena Udrea nu a transmis fără intermediari (adică presa) acest mesaj? Nu putea să ajungă la această persoană? Expunea această persoană? Unei persoane dragi ii poti trimite un SMS cu ‘totul in regula’ în 10 secunde.

A doua întrebare: Ce înseamnă că 'totul este în regulă’? Inseamna ca ‘Te-am iertat’? Inseamna ca ‘Voi scăpa’? Înseamnă că 'we have a deal’?

Nu știm. Un singur lucru îl știm și e clar ca lumina soarelui: Elena Udrea a oprit robinetul dezvăluirilor (neprobate).

A tăcut la venirea în Parlament ("Vorbim după"), a tăcut în discurs (N-a mai dezvăluit nimic) și a tăcut la final (A ieșit din Parlament fugind de presă). Abonata mass-mediei, care a dus lupta cu numarul 2 din SRI prin presa, acum evită presa. Acest lucru poate să fie interpretat drept o depunere a armelor. Unealta Elenei Udrea a fost presa. Unealta a fost abandonată.

În acest context, vă invităm să citiți două pasaje din ce-a spus Traian Băsescu, la Congresul PMP, în prima ieșire publică după izbucnirea scandalului:

- "Atat timp cat procurorii ridica semne de intrebare, Elena Udrea are obligatia sa se duca in fata procurorilor si judecatorilor. Ea pare insa a avea convingerea ca se produce un abuz impotriva sa"

- "Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se putea apara"

Indirect, Traian Băsescu transmite că LUPTA trebuie dusă în instanță. Al doilea mesaj este un APEL pentru sistemul judiciar la un proces corect.

Ultima ieșire a Elenei Udrea a fost în sâmbăta de dinaintea ieșirii lui Traian Băsescu. Dupa aceea, Elena Udrea nu a mai dezvăluit NIMIC. Lupta nu s-a mai dat prin intermediul mass-media.

Lupta se va da în instanță.

Să fie degetul pentru Traian Băsescu?

Sursa foto: libertatea.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.