Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opinie: Detaliul omis de Ponta care duce la EXCLUDEREA lui Dragnea din Guvern

capcana

Premierul Victor Ponta a enuntat duminica seara un principiu care reprezinta o adevarata capcana pentru Liviu Dragnea. Aceasta capcana intinsa de Ponta, poate chiar fara sa isi dea seama, i-ar putea afecta pe amandoi.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca daca DNA va incepe urmarirea penala in cazul lui Liviu Dragnea, atunci acesta va parasi Guvernul. Aceeasi regula ar fi valabila inclusiv pentru el, care ar demsiona din functia de premier daca ar fi urmarit penal.

Aceste afirmatii au fost facute in contextul in care DNA ar urma sa deschida un nou dosar, disjuns din dosarul Alina Bica, care l-ar viza pe Liviu Dragnea pentru trafic de influenta si intermedierea unei mite de 3,5 milioane de euro, date de Ioan Niculae Alinei Bica.

"Dacă DNA va cere urmărirea penală față de mine, cu siguranță că mă voi retrage din Guvern. Dacă DNA va cere urmărirea penală pentru un membru al Guvernului, cu siguranță acesta se va retrage. Asta nu înseamnă că e neapărat vinovat”, a precizat Victor Ponta.

Insa ceea ce pare sa omita Victor Ponta este faptul ca Liviu Dragnea ESTE DEJA URMARIT PENAL, chair de DNA, in dosarul Referendumului. Daca intr-adevar poate fi vorba de o omisiune (ceea ce este greu de crezut), declaratia lui Ponta este o capacana pentru Liviu Dragnea, care ar trebui deja exclus din Guvern, daca principiul enuntat s-ar aplica.

Daca insa nu aplica principiul pe care el insusi l-a enuntat (urmaritii penal parasesc Guvernul), declaratia lui Victor Ponta devine o capcana chiar pentru el, pentru ca poate fi acuzat ca nu isi respecta propriile angajamente, poate fi acuzat ca foloseste o dubla masura si poate fi acuzat de multe alte lucruri la care cei dornici sa il conteste cu siguranta se vor gandi.

Sau oare principiul enuntat de Ponta nu se aplica retroactiv si este valabil doar pentru NOI urmariri penale? Dar de ce ar fi diferite cele noi, de cele vechi?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.