Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opinie din diaspora - "Atunci când nu vor mai prima interesele de partid și cele personale, România se va îndrepta spre o direcție bună"

opinie 3
Când se umblă la sentimente, când se profită de suferințe, când se agață de nevoile oamenilor, când manipulezi masele de oameni arătând cu degetul spre stânga și spre dreapta pentru a-ți face o carieră în politică e dezgustător. Înseamnă că de fapt nu ai soluții, ești doar un impotent din punct de vedere politic. Adevăratele bătălii se duc atunci când vocea ta răsună acolo unde ai fost trimis prin exercițiul votului politic. Rezolvările problemelor tuturor se găsesc atunci când promisiunile tale prind contur și se transformă în realizări, schimbări în bine și aici mă refer nu doar la o stabilitate economică ci și socială. Este important să ții cont de dorințele fiecăruia, să le creezi o situație confortabilă din toate punctele de vedere. Acolo unde există o problemă există și o soluție. Totul depinde de mentalitatea fiecăruia dintre noi. Oameni au nevoie să li se respecte drepturile ca mai apoi ei, să își respecte obligațiile.
Atunci când nu vor mai prima interesele de partid și cele personale, România se va îndrepta spre o direcție bună. Ca demnitar trebuie să înțelegi că rolul tău e să îți faci treaba bine. Să îți dai seama că ești la un loc de muncă plătit de fiecare în parte. De cei care te-au votat și de cei care nu te-au votat. Plătit ca tu să îți faci treaba așa cum ai promis. Dacă nu poți, pleci. Urlete tale nu țin de cald. Țipetele tale nu au nici o valoare. Faptele tale indiferent de culoarea politică aduc rezultate și se oglindesc în bunăstarea fiecăruia.
Știu, ușor de vorbit dar greu de făcut. Poate generația asta de politicieni trebuie să fie una de sacrificiu. Cred că ar fi timpul...
Scrie pe contul de Facebook, Adrian Nita Membru fondator la Alianței Românilor din Italia.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.