Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OPINIE: Nu, vaccinarea nu este obligatorie!

Guvernul Romaniei
Antonel Tănase
Nimic nu funcționează mai bine decât exemplul personal în ceea ce privește bunele practici în societatea românească. S-au vaccinat până acum foarte multe persoane care au un cuvânt de spus în bunul mers al României, de aceea, salut fiecare gest de normalitate din partea liderilor de opinie, doar așa putem stopa cât mai repede pandemia de SARS COV 2. Căci, până la urmă, asta înseamnă vaccinul: civilizație.
”Până în martie 2021, statele membre ar fi trebuit să vaccineze minimum 80% din angajații din domeniul sănătății și asistenței sociale și persoanele cu vârsta peste 80 de ani” și ”până în vara anului 2021, statele membre ar fi trebuit să vaccineze minimum 70% din populația adultă”, se arată în proiectul privind ultimele recomandări în răspunsul la pandemie ce urmează să fie lansat marți de Comisia Europeană, citat de Bloomberg.
Cu cât suntem mai mulți vaccinați, cu atât putem să ne reluăm cât mai repede activitățile, hobby-urile sau să ne normalizăm viața profesională.
Sute de boli care decimau populația în secolele trecute au fost eradicate cu ajutorul vaccinurilor.
Vaccinul, acest rezultat extraordinar al științei și medicinei, este aliatul vieții, nu dușmanul ei.
Îmi voi aștepta și eu rândul la vaccinare. Nu, vaccinarea nu este obligatorie. Însă am datoria să respect viața, pe cei de lângă mine, pe medici, pe copii și bătrâni și, până la urmă, evoluția. Așa că este de datoria mea de om care trăiește în comunitate să mă vaccinez. Scrie pe pagina de socializare, Presedintele PNL Sector 3, Antonel Tanase.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.