Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OPINIE Vaccinarea forțată, strategia NEPUTINȚEI în România - Antivacciniștii, dușmanul poporului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vaccin vaccinare

Sute de mesaje primite de români din partea angajatorilor vin să confirme cele mai negre temeri: vaccinarea obligatorie a fost introdusă în România, tacit, chiar fără ca legea să fie votată. Sute de români au postat pe rețelele de socializare e-mailuri din partea angajatorilor prin care sunt anunțați că au obligația de a se vaccina, deși la nivel declarativ imunizarea este strict opțională. Chiar dacă e ilegal ca un angajator să constrângă un angajat să se supună unei proceduri medicale fără voia sa, metoda e trecută cu vederea de autoritățile dornice să atingă, cu orice preț, ținte de vaccinare demne de regimuri comuniste. Practic, oamenii sunt amenințați voalat cu concedierea. Drepturile omului sunt călcate în picioare în plină democrație, iar autoritățile din România nu doar că tac, dar sunt cel puțin complice, dacă nu chiar autori morali.

 

Știrile din România au devenit un soi de informări triste despre morți, noi tulpini, restricții și....amenințări. Ziua în care doar vaccinații vor avea drepturi pare să se apropie cu repeziciune. Doar vaccinații vor mai avea voie la nunți, la restaurante, la terase, teatre sau pe plaje. Dacă în SUA oamenii primesc bani sau chiar 'iarbă' pentru a se vaccina, iar Serbia alocă și ea o remunerație de 25 de euro per cetățean imunizat, în România totul e sub imperiul amenințărilor. Ajunși la putere prin votul românilor care au vrut să scape țara de 'comuniștii de la PSD', liberalii și useriștii anunță românii că DOAR cei vaccinați vor avea parte de o viață normală.

Constrângerea prin amenințări e expresia neputinței supreme și a EȘECULUI lamentabil al campaniei de vaccinare, care nu a convins peste 80% din români...pentru că nici măcar nu a existat! Practic, românilor li se cere să se vaccineze cu seruri despre care chiar medicii spun că NU protejează împotriva infectării, pentru a primi libertările pe care le aveau vara trecută, în plină pandemie, fără ca vreo metodă de imunizare să existe pe atunci.

Politicienii care se acuză între ei că au măsluit cifre privind infectărilor, din interes electoral, că au mușamalizat adevăratele date privind numărul de morți, cer opiniei publice să aibă încredere în ei. În ei și în medicii care de un an de zile au secerat orice urmă de speranță, amenințând românii că îi așteaptă cu lumânări la spital, în timp ce ei patronează clinici de testare COVID-19. În vreme ce românii sunt constrânși să se vaccineze, autoritățile raportează bucuroase creșteri ale doritorilor și atingerea țintelor de imunizare, uitând însă că ziua decontului vine inevitabil. Iar un lucru devine din ce în ce mai clar: românii care NU vor să se vaccineze au devenit ca evreii lui Hitler sau chiaburii lui Stalin, un soi de dușmani ai poporului, care pot fi privați de orice drepturi, căci interesul colectiv o cere.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.