Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oponenţii PSD nu cred în disidenţa Ecaterinei Andronescu: 'Idioţi cei care o cred'

mediafax.ro
andronescu iliescu

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a cerut, marți, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea, precum și pregătirea unui guvern PSD de „super profesioniști”. Disidenţa Ecaterinei Andronescu nu este apreciată de oponenţii PSD. Fostul ministru Daniel Funeriu susţine că lui Andronescu nu îi pasă cu adevărat de abuzurile PSD.

CITEȘTE ȘI: Băutura BIO care te ajută să slăbeşti 4 kilograme într-o săptămână/ Mod de preparare

"Poveşti de adormit copii: lui Minciunescu nu-i pasă de abuzurile pesedeului asupra românilor, multe dintre ele fiind opera ei sau a camarilei ei. Îi pasă doar de faptul că e marginalizată în PSD şi se agață cu ghearele de ultima şansă de supraviețuire politică. Idioți cei care o cred", scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

a susținut că PSD trebuie să salveze atât țara cât și partidul "de la un dezastru major" spre care se îndreaptă "vertiginos".

"Urgența și dramatismul acestor zile fierbinți de august, când ne aflăm deja în al 12-lea ceas, când încă mai putem face ceva pentru a ne salva ca țară și ca partid de la un dezastru major, spre care ne îndreptăm vertiginos, ca membru loial al PSD, ca profesor și ca cetățean al României, fac un apel cât se poate de responsabil la toți colegii factori de decizie în acest moment ai PSD, la toți cei care odată au ocupat asemenea poziții în PSD și la Președintele actual al PSD domnul Liviu Dragnea „să nu dăm foc" țării și PSD-ului. Ceea ce se întâmplă în acest moment în PSD și în țară nu este în regulă, s-a mers și s-a ajuns totuși prea departe, iar noi, cei din PSD, ca partid de guvernare, ne place sau nu, va trebui la un moment dat să decontăm absolut toate facturile acestei situații critice. Nu ne putem ascunde tot timpul de responsabilitate și să dăm vina pe alții. Noi am fost votați să guvernăm, nu să ne plângem și să dăm vina pe alții, avem obligația față de țară și față de toți membrii PSD să fim un partid responsabil și să nu îi dezamăgim", potrivit senatorului PSD.

În scrisoare, Andronescu mai afirmă că Guvernul Dăncilă nu reprezintă PSD.

CITEȘTE ȘI: Studiu care dezvăluie secretul longevității chinezilor: Ce mănâncă aceştia mai des .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.