Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția a cerut revocarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut, miercuri dimineață, în ședința de plen a Camerei Deputaților, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. De asemenea, ea a cerut și revocarea lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte, scrie Mediafax.

”Astăzi (miercuri - n.r.) vă solicităm ca pe ordinea de zi de plen două solicitări de revocare a dlui. vicepreședinte Florin Iordache și a dlui. președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. De asemenea, prima solicitare pe care v-o fac și vă rog să țineți cont de succesiunea solicitărilor de procedură și în felul acesta să le supuneți votului”, a cerut Raluca Turcan, deputat PNL.

Ea a mai solicitat ca ședința de plen să fie condusă de vicepreședintele Camerei Deputaților Marilen - Gabriel Pirtea (PNL), nu de Florin Iordache.

Citește și: Europarlamentarul Claudia Țapardel: 'Iohannis nu realizează cât de mult rău face României, refuzând numirile în Guvern'

”Există suspiciunea că dvs. vă mai mențineți la putere prin fraudă și sunteți predispuși la încălcarea regulamentului. De asemenea, vă suspun votului propunerea ca votul astăzi să fie cu mână ridicată, întrucât am avut număroase dovezi că sistemele electorinice votează la dispoziția conducerii Camerei Deputaților. Nu avem încredere în modul în care veți utiliza sistemele electronice”, a conchis Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.