Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția anunță SFÂRȘITUL Guvernelor PSD: 'O să-i trimitem acasă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvernul Tudose grup

Ludovic Orban crede că dacă guvernul Tudose va avea soarta Guvernului Grindeanu, România va ajunge să aibă un guvern din care să nu facă parte și PSD până la următoarele alegeri parlamentare.

"E clar că PSD i-a mințit pe români și a câștigat alegerile cu un program, iar astăzi are cu totul alt program, modificat peste noapte. PSD a arătat în 6 luni că nu mai are legitimitatea să conducă România, pentru că au folosit puterea ca să se răfuiască cu Justiția, să emită OUG 13, să își rezolve rivalitățile de clan din partid și au creat situații politice de Cartea Recordurilor.

Citește și: Un fost șef de Cancelarie PSD 'face PRAF' Guvernul: 'O federație de CLICI. Dragnea, principalul beneficiar'

După ce ar pica al doilea guvern PSD, sunt convins că vor fi alte condiții, multe formațiuni și "atomi liberi" din Parlament se vor reorienta și va exista o mai mare deschidere pentru susținerea unui guvern fără PSD. Să lăsăm timpul să curgă, se va ajunge la momentul potrivit să-i trimitem acasă", a precizat Ludovic Orban într-un interviu pentru Ziare.com.

Președintele PNL susține că în cazul unei astfel de situații, se va putea baza pe vot în Parlament din partea unor formațiuni precum UDMR sau ALDE, care până acum au susținut PSD, pentru că acestea se vor orienta după politicile implementate.

Citește și: SURSE - Liviu Dragnea, ASALTAT pe două fronturi: liderul PSD joacă pe muchie

"Majoritățile se formează în funcție de temă. Nu îmi pot imagina că parlamentarii din ALDE pot vota o asemenea măsura anti-liberală. Sau UDMR, care e în PPE la fel ca noi" , a afirmat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.