Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția pune marea întrebare în scandalul momentului: 'Liviu Dragnea, eşti iniţiatorul acestor modificări pe legile justiţiei?'

Inquam Photos / Octav Ganea
TSD Liviu Dragnea

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu îi cere liderului PSD, pe care îl acuză că se ascunde de când au început dezbaterile pe legile justiţiei, să răspundă dacă el este iniţiatorul din umbră al modificărilor respectivelor acte normative şi care este poziţia sa în faţa criticilor aduse de profesioniştii din domeniul judiciar.

”Liviu Dragnea trebuie să răspunzi public! În timp ce tot sectorul justiţie este în fierbere îngrijorat pe bună dreptate de propriul viitor, în timp ce PNL şi opoziţia ne luptăm la baionetă pentru fiecare amendament cu PSD, există o persoană în România care de o luna de zile se ascunde. Din păcate pentru noi toţi este o persoană exterm de importantă şi care conduce cel mai mare partid din România. De aceea eu, senatorul Florin Cîţu, îi solicit public preşedintelui psd, Liviu Dragnea, să răspundă public la două întrebări: 1. Liviu Dragnea eşti iniţiatorul acestor modificări pe legile justiţiei? 2. Liviu Dragnea care este poziţia ta faţă de aceste modificări şi faţă de poziţiile contrare ale profesioniştilor din justiţie prezentate prin amendamente la aceste legi?”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Citește și: Horodniceanu, mesaj CLAR în Comisia pentru legile Justiției: 'Activitatea DIICOT ar putea fi blocată din lipsa raportului de consultare tehnico-ştiinţific'

Liberalul aminteşte că, în februarie, după apariţia oug 13, Liviu Dragnea a declarat că nu o susţine şi a cerut să fie retrasă.

”Liviu Drganea este momentul să fii bărbat şi să răspunzi public la aceste întrebări”, a conchis Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.