Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția, ATAC FURIBUND la adresa PSD, după Congresul de la Sala Palatului: 'Cred că noul slogan al PSD e 'Bagă-i în dubă' sau 'Vine duba''

Inquam Photos / Octav Ganea
congres psd

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că sâmbătă Congresul PSD nu a fost unul al unui partid democratic şi a apreciat că noul slogan al social-democraţilor este "Bagă-i în dubă" sau "Vine duba".

"În Cartea Neagră elaborată de PNL veţi vedea toate răspunsurile la poveştile vânătoreşti de pe lacul Belina pe care ni le spune preşedintele PCR, pardon, PSD. Am văzut ieri un congres - al 15-lea Congres PCR, nu congresul unui partid democratic din România. Cred că noul slogan al PSD e 'Bagă-i în dubă' sau 'Vine duba'. Am avut, practic, un eveniment la care cetăţeanul nu a putut să vadă decât din stradă, garduri, lanţuri de poliţiştii locali, jandarmi", a afirmat Orban duminică, după şedinţa Biroului Politic Naţional, potrivit Agerpres.

Citește și: Concluzie DURĂ trasă de Mihai Șora, după Congresul PSD: 'Nu servitutea veteranilor este descurajantă, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili'

Potrivit lui Orban, "cetăţenii au fost împiedicaţi să circule pe domeniul public".

'Practic, Bucureştiul a fost confiscat, zona din Bucureşti - şi tot domeniul public din zona respectivă - a fost confiscată de PSD. Din păcate, Jandarmeria şi Poliţia Locală au fost transformate în instrumente de luptă a PSD împotriva cetăţenilor. Nu putem accepta ca un partid în anul 2018 să se comporte în asemenea hal cu cetăţenii", a adăugat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.