Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția a luat FOC după vestea privind plafonarea prețului la alimentele de bază: Comuniștii, franzela și cartela

Paine

Comuniștii, franzela și cartela, așa descrie oana Constantin, secretar general adjunct al PMP măsurile Ministerul Agriculturii privind plafonarea prețurilor la alimentele de bază.

"Ministerul Agriculturii anunță plafonarea prețurilor la alimentele de bază, într-o luptă comunistă cu prețurile din panificație și după ordonanța de urgență care plafona prețurile la gaze și energie.

Niște comuniști, niște analfabeți economic care nu au produs în viața lor un covrig, care nu au lucrat o zi în mediul privat, care nu au niciun respect pentru întreprinzători și care urăsc libertatea nu pot pricepe un lucru elementar: de ce crește prețul, spre exemplu, la pâine. Dacă au crescut prețurile la gaze cu 16%, la combustibil cu 8%, la energie și a mai crescut din pix și salariul minim, ce credeți măi comuniștilor că se întâmplă cu prețul unei franzele?

După mintea lor comunistă, antreprenorii ar trebui să mențină prețurile chiar și atunci când costul de producție e aproape cât cel de vânzare sau chiar îl depășește.

Ce face Guvernul Dragnea-Vâlcov cu economia e extrem de periculos, pentru noi toți, pentru fiecare român în parte. După 2 ani de haos fiscal, de lipsă de predictibilitate, de măsuri din pix, după ordonanța de urgență dată în Ajun de Crăciun, e limpede că unul care ascundea tablouri prin cimitire va pune economia pe butuci, în aplauzele unor analfabeți economic care s-au trezit peste noapte miniștri", scrie pe Facebook Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.